logo

Over mij

Over mij

Tilly Meijer

Beschrijving

Ze begon haar hobby met een eenvoudige spiegelreflexcamera van het merk Practica.
Ondertussen werkt ze met een Nikon D850 met verschillende objectieven, van fisheye tot telelens.

Natuur en dieren zijn haar favoriete onderwerpen.
Verder fotografeert ze regelmatig bruiloften en gaat ook andere uitdagingen niet uit de weg. Naast haar drukke baan in de gezondheidszorg vindt ze altijd tijd om met haar passie bezig te zijn. Is ze niet op pad om foto’s te maken, dan zit ze wel achter de computer om ze te bewerken.

Tilly houdt ook van reizen; bijvoorbeeld naar een speciale locatie om net dat ene vogeltje te spotten dat daar gesignaleerd zou zijn of om een bijzonder landschap vast te leggen. De afgelopen jaren heeft ze diverse prijzen gewonnen in binnen- en buitenland. Zoals bij Digital Camera Photographer of the Year 2010 3e prijs, categorie wildlife, met een tegenlichtopname van een ijsbeer. Bij Argus, een grote natuurfotowedstrijd van onze zuiderburen, won ze de eerste prijs. Ook voor National Geografic is ze tweemaal genomineerd. Verder worden haar foto’s regelmatig gepubliceerd in foto- en natuurbladen.

Tilly Meijer

Fotograaf

Tilly Meijer

Copyright

Copyright

Voor alle foto’s op deze website geldt, behoudens anders aangegeven: copyright Tilly Meijer, alle rechten voorbehouden. De foto’s op deze website zijn er om slechts hier te worden bekeken.

Ander gebruik van de foto’s, waaronder commercieel gebruiken, kopiëren, downloaden, publiceren, reproduceren, aanpassen of afdrukken, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tilly Meijer niet toegestaan. Voor het licenseren van foto’s kunt u contact opnemen via email. Voor ieder gebruik is toestemming vereist en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht (auteurswet art.25).

Contact opnemen met Tilly Meijer

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met Tilly Meijer.